Een laadpaal voor uw elektrische auto


Bent u aan het oriënteren voor een laadpaal voor uw elektrische auto? Wij hebben het kiezen makkelijker voor u gemaakt en de twee favorieten laadpalen van 2023 voor bij u thuis naast elkaar gezet. Graag helpen wij met het kiezen van de beste laadpaal voor uw situatie en natuurlijk komen wij deze vervolgens ook netjes bij u installeren.

Wilt u de laadpalen eens zelf bekijken of uitgebreid advies krijgen? Dan bent u op afspraak of elke zaterdag tussen 09.00 en 14.00 uur van harte welkom in onze showroom in Streefkerk.

Webasto EV laadpaal voor uw elektrische auto

Webasto pure


Duitse degelijkheid met een modern design, bekroond met een Plus X Award voor hoge kwaliteit, design en gebruiksgemak.

Webasto is een wereldwijde partner op het gebied van innovatieve systemen voor bijna alle autofabrikanten en behoort tot de top 100 van leveranciers in de automotive industrie. Het product portfolio bestaat o.a. uit volledige batterij-systemen en laadoplossingen. Met de laadoplossingen voor elektrische voertuigen en de ontwikkeling van high voltage batterysystemen richten ze zich op de toekomst van mobiliteit in alle sectoren. De laadoplossingen zijn er voor zowel de thuismarkt als zakelijke markt.


Met de Webasto Pure laadpaal (verkrijgbaar in 11 kw en 22 kw) kun je snel en eenvoudig je auto thuis opladen. Dit gebruiksvriendelijke Plug & Play laadstation beschikt over een ingebouwde kabelhanger en type-2 stekker. De geïntegreerde laadkabel heeft een lengte van 4,5m of 7m. Verder heeft Webasto Pure een configureerbaar laadvermogen in verschillende niveaus tot 22kW en biedt het toegangscontrole via universele sleutelschakelaar. Om de netwerkstabiliteit te waarborgen, is toegang op afstand mogelijk door de netbeheerder. Deze lader is van zeer hoge kwaliteit, voldoet aan strengere kwaliteits- en veiligheidseisen en is gemaakt in Duitsland. De Webasto Pure kan zowel aan de muur als op een montagepaal worden bevestigd.


Nederlandse helpdeskKrachtig

Configureerbaar laadvermogen in verschillende niveau's tot 22 kW


Verbonden

Met de Webasto ChargeConnect App, heeft u uw Webasto laadstation direct in uw hand. U heeft via de app toegang tot alle huidige en reeds beëindigde laadsessies. Daarnaast kunt u laadsessies digitaal starten en stoppen of andere gebruikers direct toegang verlenen tot een laadpunt


Webasto Pure is verkrijgbaar met laadkabels van type 2.

Weergave van laadstatus met geoptimaliseerd LED-ontwerp

Toegang met universele sleutelschakelaar


Kwaliteit voorop

Duitse degelijkheid met een modern design


Garantie:

Webasto biedt 5 jaar gegarandeerde veiligheid en kwaliteit: In aanvulling op de standaard 2-jaar garantie geven ze gratis 3-jaar extra Webasto garantie


TECHNISCHE GEGEVENS:

Algemene specificaties:

AC- netspanning 230V/400V

Kleur:

Zwart

Stekker:

Type 2 stekker (11 kw en 22 kw)

Afmetingen

225 x 447 x 116 mm

Gewicht:

4,6 (11 kw) 5,3 kilo (22kw)

Kabellengte

oplaadkabel van 4,5 meter met type 2 stekker. (optioneel: 7 m)

Geïntegreerde DC-lekstroombeveiliging (RCD type A)Wallbox pulsar plus laadpaal voor uw elektrische auto

Wallbox pulsar plus


Een duurzame toekomst creëren via de technologie.

Wallbox is een wereldwijd bedrijf dat zich toelegt op het veranderen van de manier waarop de wereld energie gebruikt. Ze creëren slimme laadsystemen die geavanceerde technologie combineren met een uitzonderlijk design en die de communicatie tussen de auto en de oplader beheren via gebruiksvriendelijke toepassingen.


Klein maar krachtig


Wallbox Pulsar is ontwikkeld om uw elektrische auto een krachtige slimme lader in een ongelooflijk klein formaat te geven. Hij is perfect voor dagelijks gebruik aan huis. De compacte afmetingen en het minimalistische ontwerp passen in elke garage en deze worden versterkt door de vele functies die op de myWallbox-app te vinden zijn.


Nederlandse helpdeskCompact

Kleiner dan een broodrooster, lichter dan een laptop.


Krachtig

Tot 22 kW laadvermogen.


Verbonden

Verbind Pulsar met elk smart apparaat via Wi-Fi* of bluetooth en gebruik de myWallbox-app om je oplader eenvoudig te bedienen.

* Alleen beschikbaar voor Pulsar Plus


Beheersbaar

Plan laadsessies zodat u kunt profiteren van lagere tarieven tijdens daluren, controleer de status van uw oplader en nog veel meer via de myWallbox-app.


Geschikt voor jouw EV

Pulsar is verkrijgbaar met laadkabels van type 1 en 2.


Duurzaamheid

Pulsar is gecertificeerd water- en stofbestendig met beschermingsklasse IP54 en IK08, waardoor hij zowel binnen als buiten veilig geïnstalleerd kan worden.


Garantie

2 jaar volledige garantie op de laadbox en op de bijgeleverde laadkabel.TECHNISCHE GEGEVENS:

Algemene specificaties:

AC

Kleur:

Wit of zwart

Stekker:

Type 1 o type 2 (7.4 kW) / type 2 (11 kW and 22 kW)

Afmetingen:

166 x 163 x 82 mm (zonder kabel)

Gewicht:

2 kg (zonder kabel)

Kabellengte:

5 m (optioneel: 7 m)

Aardingsbescherming:

Ingebouwde aarding (voor de 7,4 kW-versie)

Beste laadpaal voor elektrische auto
Makkelijke elektrische auto opladen

Veilig en betrouwbaar


Wij zijn VCA gecertificeerd en erkend zonnestroom installateurs
Contactgegevens


Showroom:

Hoekstraat 2

2959 BP Streefkerk

TEL. 0184-234666

info@duurzaamdoorzon.nl


Follow us on Instagram
@duurzaamdoorzonbv