van der valk onderconstructie
esdec onderconstructie zonnepanelen

sinds 1963 een familiebedrijf


Van der Valk Solar Systems (0nderdeel van familiebedrijf Van der Valk Systemen, al sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten) is sinds 2009.één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Van der Valk Solar Systems heeft ook een kantoor en magazijn in de UK en Zweden en een kantoor in Spanje en is momenteel actief in 13 landen.


De montagesystemen worden ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek in Nederland en onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste Eurocodes en voldoen daarmee aan de eisen die banken en verzekeringsmaatschappijen stellen aan solarinstallaties.


zonnepanelen montagesystemen


Het rendement van zonnepanelen is voor een belangrijk deel afhankelijk van het montagesysteem waarin ze worden toegepast. Van der Valk Solar Systems heeft zich daarom volledig gespecialiseerd op de bevestiging van zonnepanelen. Het resultaat daarvan ziet u terug in pv montagesystemen die zich onderscheiden in duurzaamheid, montagegemak, toepassing en functionaliteit.


SNEL, BETROUWBAAR, INNOVATIEF


Esdec levert sinds 2004 universele montagesystemen voor dakgebonden PV-installaties op platte en schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 7GW aan geïnstalleerde zonnepanelen zijn ze inmiddels internationaal marktleider.


Esdec is opgericht door installateurs. Bij het ontwerp van de producten staat het gebruiksgemak voor de installateur altijd voorop. De montagesystemen bestaan uit lichte, stevige componenten die snel en eenvoudig te monteren zijn.

De montagesystemen zijn uitgebreid getest en voldoen aan de strengste veiligheidseisen.


De onderconstructies zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en Magnelis-staal. Dit type staal heeft een langere levensduur, is zeer goed bestand tegen corrosie en is voorzien van een zelfhelende coating.
VEILIG EN BETROUWBAAR


Wij zijn VCA gecertificeerd en erkend zonnestroom installateurs
contactgegevens


Hoekstraat 2

2959 BP Streefkerk

TEL. 0184-234666

info@duurzaamdoorzon.nl

Showroom Streefkerk

Follow us on Instagram
@duurzaamdoorzonbv