''Samen voor een duurzame toekomst''


Wij zijn Ab en Marius, de oprichters van Duurzaam door Zon. Al meer dan 15 jaar zijn wij een powerteam in de zonnepanelenwereld! Door de jaren heen hebben wij al duizenden installaties samen gelegd, van particuliere woningen tot vele nieuwbouwprojecten, agrarische daken en bedrijfspanden, wij zijn overal in thuis.


Samen met u streven wij graag naar een duurzame toekomst. Wat wij verder erg belangrijk vinden is het leveren van kwaliteit. Bij elke installatie staat die kwaliteit voorop, samen met een persoonlijke benadering en snelle communicatie.


Om het leveren van deze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen kiezen wij er bewust voor een klein bedrijf te blijven, wij werken liever met een kleine groep mensen die wij zelf opgeleid hebben en waarvan wij weten dat ze werken zoals wij dat zelf doen want wij vinden het heel belangrijk dat u als klant geheel tevreden bent met uw nieuwe installatie.

Als u een installatie door ons laat doen staan wij dus waarschijnlijk zelf op uw dak, daarmee onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Wij zijn dus niet alleen verkopers maar doen zelf met onze jarenlange ervaring en kennis met veel plezier uw zonnepaneleninstallatie.


Wij verzorgen graag het gehele traject van deze installatie voor u, dit begint bij uitgebreid advies over de mogelijkheden op uw dak, ook bent u van harte welkom voor een bezoek op afspraak in onze showroom in Streefkerk waar de koffie klaar staat en u de zonnepanelen, omvormers en andere producten kunt bekijken waar wij al jaren graag mee werken.

Wat u kunt verwachten

01. Gratis adviesgesprek


Samen bekijken we wat het beste plan is voor uw dak. Het eerste contact is via de mail of telefoon. Aan de hand van een vragenlijst die we samen invullen en een schouw van uw dak word vrijblijvend een offerte op maat gemaakt.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Streefkerk om de producten te bekijken waar wij mee werken en uitgebreid advies te krijgen.kunt u de lijst ook alvast invullen zodat we u gelijk al advies kunnen geven bij het eerste contact)

02. Schouw


Voordat de offerte word opgesteld komen we bij u langs om een schouw van uw dak en meterkast te doen. Dit doen wij om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden bij u thuis en om op de dag van de installatie niet voor verassingen te komen staan.

03. Dag van de installatie


Als u akkoord bent gegaan met de offerte spreken we een datum af voor uw installatie. Gemiddeld 4 tot 8 weken na akkoord liggen de panelen al op uw dak! Voor de installatie trekken we gemiddeld 1 tot 2 dagen uit en we gaan pas weg als u helemaal tevreden bent!

Veilig en betrouwbaar


Wij zijn VCA gecertificeerd en erkend zonnestroom installateurs
Contactgegevens


Showroom:

Hoekstraat 2

2959 BP Streefkerk

TEL. 0184-234666

info@duurzaamdoorzon.nl


Bekijk onze recente installaties

@duurzaamdoorzonbv