Waarom zonnepanelen?


Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. De zon geeft gratis energie! Zonnepanelen zijn dus een slimme investering. En dat blijft het, óók als de salderingsregeling vanaf 2025 wordt afgebouwd.


Het grootste voordeel is natuurlijk dat u veel geld bespaart want de kosten van uw energierekening dalen. Daarnaast wekt u duurzame groene stroom op die altijd beschikbaar is.

De terugverdientijd is momenteel 7 jaar. Zonnepanelen gaan zeker 25 jaar mee dus dat betekend dat u nog eens 18 jaar gratis energie ontvangt. En wist u al dat de waarde van uw huis stijgt en uw energielabel verbetert met zonnepanelen op uw dak?


Wij werken alleen met A merk zonnepanelen zoals JINKO, DMEGC, TRINA, PHONO, JA SOLAR en DENIM zonnepanelen.

Voor uw installatie kijken wij altijd, in overleg met u, welke van deze panelen het snelste leverbaar zijn zodat de panelen zo snel mogelijk op uw dak geplaatst kunnen worden


Wilt u meer weten over de zonnepanelen die wij verkopen of direct een offerte aanvragen?


Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor uitgebreid advies. Uiteraard bent u ook op afspraak of elke zaterdag tussen 09.00 en 14.00 uur van harte welkom in onze showroom in Streefkerk om de panelen te bekijken.


jinko solar
trina solar
JA solar

Enpahse IQ Micro-omvormers

''Het nu nog slimmere brein achter ons systeem.''


''Onze revolutionaire Enphase IQ Microinverters verrichten haast onmogelijk werk met briljante eenvoud.

Ze zetten fotonen (massaloze lichtdeeltjes) om in veilige netstroom om je woning van energie te voorzien. Bij het Enphase Energy System is elk zonnepaneel uitgerust met zijn eigen micro-omvormer. Stel dat er dus een paneel is dat in de schaduw ligt of dat te maken krijgt met een zeldzame storing, dan blijven de andere panelen gewoon energie opwekken.

Dit staat in schril contrast met traditionele string-omvormersystemen. Als daarbij één paneel het laat afweten, gaat meteen het hele systeem uit.

De Enphase IQ Microinverters zijn geschikt voor nagenoeg alle soorten en modellen zonnepanelen. Ga dus voor de zonnepanelen waar jij het meeste vertrouwen in hebt en vertrouw daarnaast op de naadloze integratie van onze micro-omvormers.''


Een helder idee, zelfs bij weinig licht


Enphase solar maakt gebruik van onze baanbrekende Burst Mode technologie

om energie op te vangen, zelfs bij weinig licht, bijvoorbeeld als

er schaduw of wolken over de zonnepanelen gaan.


Veiligheid voorop


Het ontwerp van de micro-omvormer van Enphase solar is inherent veiliger,

omdat het nooit hoogspanningsgelijkstroom bevat, waardoor de kans op een

vlamboogbrand wordt geëlimineerd.


Enpase-app


Bestuur je Enphase Energy System vanaf vrijwel elke locatie met de krachtigste mobiele app die ooit voor zonne-energie is ontwikkeld. Volg precies en in realtime waar de energie bij jou thuis stroomt. Houd bij hoeveel energie je dit jaar tot nu toe hebt opgewekt, gebruikt en bespaard. Of laat onze software dit voor je bepalen. In veel gevallen kun je ook het energieoverschot dat je zelf niet gebruikt, verkopen aan het netwerk in ruil voor een geldbedrag of korting op je volgende rekening.

Voor zo'n kleine app zit hij boordevol energie.


Garantie


Micro-omvormers van Enphase vallen onder een beperkte garantie van 25 jaar.

Enphase omvormer bij de installatie
Een nieuwe dag voor zonne-energie

Maak, gebruik en verkoop je eigen stroom

De zon wekt in één uur genoeg energie op om het leven van iedereen op aarde een heel jaar van energie te voorzien. Stel je voor dat je over zulke krachten zou beschikken.

Veilig en betrouwbaar


Wij zijn VCA gecertificeerd en erkend zonnestroom installateurs
Contactgegevens


Showroom:

Hoekstraat 2

2959 BP Streefkerk

TEL. 0184-234666

info@duurzaamdoorzon.nl


Follow us on Instagram
@duurzaamdoorzonbv